Over ons

Bouwbedrijf Lit is een ervaren, dynamisch en klantgericht bedrijf dat zowel voor de particuliere als de zakelijke markt werkt. Wij leveren kwalitatief hoogstaand werk. Bij Bouwbedrijf Lit houden we van duidelijkheid: korte lijnen, één aanspreekpunt en heldere communicatie. Wij zijn een degelijk bedrijf in de zin van zorgvuldig en betrouwbaar.  

Bouwen met Bouwbedrijf Lit betekent zorgeloos bouwen. Ontzorgen van de klant,  ruimte en aandacht voor uw ideeën, het hele bouwproces begeleiden van begin tot eind: wij doen het graag voor u!

 

 

 

U kunt bouwbedrijf Lit inschakelen voor het afhangen van een deur, het maken van een kozijn in de eigen timmerwerkplaats tot kleinschalige nieuwbouw. Ook voor het onderhouden en restaureren van woningen en bedrijfspanden kunt u bij ons terecht.  

Met onze frisse en moderne werkwijze, gecombineerd met enthousiasme, en ervarenheid bent u bij bouwbedrijf Lit aan het juiste adres voor bouwen, verbouwen, onderhoud en restauratie!

Interesse in ons? Vraag vrijblijvend offerte aan of neem contact met ons op.

06-41829848
info@bouwbedrijflit.nl
Bouwbedrijf Lit
Merino 4
1273 JG, HUIZEN

Openingstijden

Maandag:    7.30 - 20.00
Dinsdag:     7.30 - 20.00
Woensdag:  7.30 - 20.00
Donderdag: 7.30 - 20.00
Vrijdag:       7.30 - 20.00
Zaterdag:   10.00 - 17.00
Zondag:      Gesloten

 

"Wij bouwen aan de toekomst en renoveren het verleden."

Door goed te luisteren naar de wensen en behoeften van onze klant zorgen we dat elk project naar volle tevredenheid opgeleverd zal worden!
                   - Sven Lit 

3 lijnen online