Aanbouw

Bent u van plan om uw woning of bedrijfsruimte uit te breiden door middel van een aanbouw? Bij Bouwbedrijf Lit bent u aan het juiste adres. In aanbouw en uitbouw projecten zijn wij gespecialiseerd. Onze betrouwbare vakmensen staan altijd voor u klaar om de beste kwaliteit maatwerk te leveren.

Aanbouw woning of bedrijfsruimte

Als u een nieuwe ruimte wilt toevoegen aan uw woning of bedrijfsruimte, dan wordt dit ook wel aanbouw genoemd. Hierbij kunt u onder andere denken aan het bouwen van een serre, een nieuwe bijkeuken, een dakkapel of een garage.

Onze specialisten zijn speciaal opgeleid om u van de beste service te voorzien. Zij beschikken over een hoge dosis kennis en ervaring en leveren kwalitatief hoogstaand werk.

Bouwbedrijf Lit levert maatwerk

Bij Bouwbedrijf Lit staat de klant centraal. Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent met het werk dat wij leveren en hierdoor houden wij de lijnen kort. Duidelijke en heldere communicatie is iets waar wij als bedrijf voor staan.

Als u ervoor kiest om de aanbouw van uw woon- of werkruimte te laten verrichten door ons, dan zullen wij u bij het hele bouwproces begeleiden. Tijdens de verbouwing krijgt u dan ook één vast aanspreekpunt waar u altijd terecht kunt. Wij luisteren dan ook graag naar uw ideeën en leveren werk op maat.

Waar Bouwbedrijf Lit u mee van dienst kan zijn

Onze specialisten zijn gemotiveerd om voor u aan de slag te gaan. Heeft u een specifiek idee als het gaat om aanbouw? We denken graag met u mee en kunnen u van dienst zijn met het volgende:

  • Aanbouw van een serre
  • Aanbouw van een dakkapel
  • Aanbouw van een garage
  • Aanbouw van een extra (woon)ruimte
  • Aanbouw van een bijkeuken
  • Aanbouw van een erker
  • Het geven van vrijblijvende adviezen


Heeft u een andere hulpvraag? U kunt gerust vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij denken namelijk graag met u mee.

Op zoek naar een bedrijf gespecialiseerd in aanbouw? Neem contact met ons op!

Wilt u graag meer informatie ontvangen of wilt u gebruikmaken van onze diensten? Neem contact met ons op. Onze vakmensen staan altijd voor u klaar om u van de juiste informatie te kunnen voorzien.

Daarnaast kunt u ook altijd een offerte aanvragen. Wij bieden eerlijke prijzen en zullen hier op een open manier over communiceren. Gaat u akkoord met de offerte? Dan wordt er door ons team een duidelijke planning gemaakt. Is de planning voltooid? Dan gaat het team direct voor u aan de slag.

Wilt u graag contact met ons opnemen? Vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar info@bouwbedrijflit.nl. Liever persoonlijk contact? Bel dan naar: 06 – 41 82 98 48. Wij staan u graag te woord.

Wat zeggen onze klanten?