Verbouwen

Als u van plan bent om te gaan verbouwen, dan staat Bouwbedrijf Lit voor u klaar. Ons specialistische team beschikt over de juiste kennis en ervaring om u te kunnen helpen bij het verbouwen van uw woonruimte.

Wilt u graag een andere indeling in de slaapkamer of heeft u de beste ideeën voor uw zolder? Wij leveren u eerlijk en betrouwbaar maatwerk.

Woonruimte verbouwen

Een woonruimte verbouwen is helemaal aan ons besteedt. Bij Bouwbedrijf Lit leveren wij kwalitatief hoogstaand werk. Onze vakmensen zijn speciaal opgeleid om u te kunnen helpen.

Wilt u een nieuwe slaapkamer? Of moet de woonkamer worden gerenoveerd? Onze specialisten weten precies wat hen te doen staat.

Met de juiste precisie zorgen zij voor een optimaal eindresultaat. Nauwkeurigheid, deskundigheid en betrouwbaarheid zijn daarom ook woorden die ons bedrijf het beste zouden omschrijven.

Kies voor maatwerk bij Bouwbedrijf Lit

Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij vinden het belangrijk dat u als klant tevreden is en daarom kijken wij ook samen met u naar de mogelijkheden die er zijn.

Heeft u een bepaald idee? Wij voeren dit idee graag voor u uit. Allereerst zullen wij bouwtekeningen voor u klaarleggen, zodat u precies kunt zien of dit is waar u naar op zoek bent.

Daarnaast wordt u gedurende de verbouwing door ons begeleid. U zult één aanspreekpunt hebben waar u altijd terecht kunt voor vragen.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Als u op zoek bent naar een specialistisch bedrijf dat u helpt bij de verbouwing, dan bent u bij Bouwbedrijf Lit aan het juiste adres. Wij kunnen u van dienst zijn met het volgende:

  • Het verbouwen van een woonruimte (keuken, badkamer, slaapkamer, zolder etcetra)
  • Het renoveren van een woonruimte
  • Het inwinnen van vrijblijvend advies


Bent u er niet zeker van of wij uw idee kunnen uitvoeren? Neem gerust contact met ons op en samen kijken we naar de mogelijkheden.

Ruimte verbouwen? Neem contact met ons op

U kunt bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen. Als bouwbedrijf bieden wij eerlijke prijzen en een open communicatie vinden wij van belang. Gaat u akkoord met de offerte? Dan zullen onze specialisten direct voor u aan de slag gaan.

Er wordt een planning gemaakt en vervolgens wordt deze planning uitgevoerd. Alles wordt nauwkeurig met u besproken en u wordt volledig in het proces betrokken. Begeleiding op maat is namelijk iets waar wij voor staan.

Wilt u graag contact met ons opnemen? U kunt het contactformulier invullen. Nadat deze is verstuurd, zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen. Wilt u liever een e-mail sturen? Stuur uw bericht naar: info@bouwbedrijflit.nl.

U kunt ons ook bereiken op het volgende telefoonnummer: 06 – 41 82 98 48. Bij Bouwbedrijf Lit staan wij u graag te woord.

Wat zeggen onze klanten?